Christian von Leck Østergaard

Christian von Leck Østergaard

1000 mil senere

sail awayPosted by leck.dk Wed, October 05, 2011 08:33:49
Ja så er det ved at være slut med at sejle for i år. Det har været super godt at have båden , både til sejlads og afslapning.
1000 mil (1800 km) er det blevet til, langt de fleste var alene. 16 onsdags sejladser med et fast korps af gode gaster. Vi ender på en femte plads i klassen for store både uden spiler.
I weekenden (1-2 oktober 2011) havde vi en fin tur til Samsø. Det var egentligt meningen at vi ville sejle til Tunø, men et højtryk gjorde vejret så godt at vi ikke var de eneste der havde fået den ide, så vi fortsatte til Mårup Havn på Samsø.

De gode gaster Peter og Jesper havde inviteret mig med på en i forvejen aftalt tur, med fruer. Da der ikke kunne findes enighed i vores lille familie, tog jeg af sted alene i vores båd.
Turen til Samsø foregik mest for motor i det skønneste solskin og 23 grader. Det var en skøn aften med dejlig mad, masser af røverhistorier og rødvin. Lone og Jesper sov i telt på stranden og det var helt utroligt at opleve en så dejlig sommeraften i oktober.
Søndag gik turen så hjemad i en en jævn vind med spiler det meste af vejen.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.